Ananásszal töltött, göngyölt csirkemell 2 adag
-
A hús elkészítéséhez
400 dkg csirkemell filé
12 szelet bacon
200 g ananász ( 3 karika)
só, bors, ételízesítő, bazsalikom ízlés szerint
A körethez tetszőleges zöldségek
2 kis db cukkini
3 közepes db sárgarépa
2 közepes fej lila hagyma (vagy vöröshagyma)
3 db újhagyma
8 db közepes burgonya
2 db alma
-
A sütőt előmelegítjük.
Megmossuk a csirkemelleket, és 6 szeletre vágjuk őket.
A húsokat kiklopfoljuk (hogy könnyebb legyen felcsavarni). Mindkét oldalát besózzuk, borsozzuk, vegetázzuk, bazsalikomot csak "belülre" szórjunk.
Egy bacon szeletet lefektetünk. Egy fél karika ananászt ráteszünk, és összegöngyöljük a melleket.
A kész tekercseket befedjük bacon-nel, ha kell, hústűvel, fogpiszkálóval rögzítjük.
A zöldségeket megmossuk, amit kell megpucolunk, és igény szerinti méretűre vágjuk/ cikkezzük.
A krumplit egy kis vegetával ízesíthetjük.
Tepsibe fektetjük a zöldségeket és a húsokat.
Egy kis vizet öntünk alá.
A sütőbe tolva 30 percig sütjük, majd 5 percig grill fokozaton pirítjuk.
Honlapunkat folyamatosan frissítjük.
A kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszatérni.
Facebookon is minden a falusi turizmusról
www.facebook.com/falusiturizmus/
Friss hírek, újdonságok, érdekességek
https://www.facebook.com/falutur/
A falutur.hu Facebook oldala
Magyarországi szállások gyűjteménye (magánszállások, panziók, hotelek)
keresés a falutur.hu honlapcsalád oldalain